Jacka Lappa Återbruka

Artikelnummer K3321 Kategori

Jacka Lappa Återbruka är en kort statement jacka i jeans med en rejäl luva. Jag har använt mig utav gamla jeans och annat jeansmaterial som jag har hittat.

Återbruk ligger mig varmt om hjärtat då det utmanar min kreativitet och jag får lov att skapa utan några begränsningar. Varje bit har valts med stor omsorg, kombinerats och sytts ihop. Jag kan stolt säga att denna jacka är 100% unik. Visst är det fantastiskt.

När jag har designat denna jacka var det viktigt att den skulle ha en rejäl luva som låter håret andas. Jag ville att jackan skulle vara så stilren som möjligt. Därför var det viktigt att knäppningen ska synas så lite som möjligt. Jackans knäppning består av svarta tryckknappar som är väldigt diskreta och smälter in i tyget.

Jag bär storlek S/M på bilden.

Den här jackan finns i enbart ett exemplar. Om jackan inte finns i din storlek kan jag sy upp den på beställning dock kommer den att bestå av andra blåa nyanser. Hör gärna av dig!

Bin1tude är ett företag som producerar småskaligt. Vilket betyder att varorna finns i enbart några få exemplar. Visst är det fantastisk, då kan du vara säker på att det du bär är unikt i sitt slag.

1 900,00 kr

Passar ihop med

Beställning